Hårborttagning

Oavsett hudtyp kan vi hjälpa dig med hårborttagning. Vi arbetar med en modern, smärtfri och mycket effektiv metod för permanent hårborttagning för alla hudtyper. Våra lokala patienter på Östermalm är lika välkomna som Er nya. Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss idag för att boka en tid.

Exempel på tjänster:

HR används med låg energi och många ljuspunkter vilket gör att huden får en jämnare temperatur. Detta i motsats till tidigare versioner av IPL och laser som används med hög energi och korta pulser vilket kan innebära att huden blir irriterad och lättare bränns

Med effektiv kylning i handenheten, samt med den nye inMotion tekniken vi kan erbjuda en smärtfri och mycket hundvänlig behandlingsform. Denna teknik ger den bredaste FitzPatrik hudskalans användbarhet, nu i hela skalan jämfört med äldre metoder.

IPL är baserat på selektiv absorbering av ljus. Ljusets energi absorberas av hudens pigment när det passerar hudens epidermis. Detta medför en viss risk för mörka hudtyper. Eftersom ljuset har väldigt hög energi kan ljusa missfärgningar uppstå i huden. Med vanlig IPL reflekteras eller bryts cirka 60 % av ljuset. Det innebär att bättre resultat kräver ökad energi, vilket i sin tur leder till en större risk.

IPL SHR är en modern smärtfri och mycket effektiv metod för permanent hårborttagning, som är effektivare och upplevs behagligare än traditionell IPL eller laser.

SHR har båda fördelarna med IPL och RF. Detta betyder att biverkningarna och de obehagliga stickningarna från IPL förekommer inte.

Kontakta oss idag eller boka en tid direkt via vår bokningstjänst och se fullständigt utbud av våra tjänster

Boka tid